29 YILLIK TECRÜBE

2010 yılından itibaren Ay Yücel Gıda, yurtiçinde tüketicilerini, %100 yerli tohum ve yerli tarla mahsullerini Ay Yücel Gıda markasıyla buluşturur. Ulusal ve uluslararası kalite normlarına uygunluğu belgelenmiş olan Ay Yücel Gıda pirinçleri, ülkemizin tüm seçkin market raflarında tüketicilerimizin soflarına sunulmuştur.

Ay Yücel Gıda, 2010 yılında yaptığı yatırımlar neticesinde, Gönen/Balıkesir’de 8 bin metrekare kapalı alanı olan üretim tesisiyle pirinç alanında, yılda 75 bin tonu geçen üretim kapasitesine ulaşmıştır.

Avrupa Birliği’nin tüketici haklarını benimseyen ve bunların uygulanması gerektiğine inanan Ay Yücel Gıda, sürekli TSE kontrolünde olmasının yanında, ISO 9001:2015 , ISO 220000:2005 ve ISO 14001:2004 gibi Kalite Yönetim Sistemi ve Gıda güvenliği Yönetim Sistemi belgelerini de aldı.

Ay Yücel Gıda’nın, pirinç ürünlerindeki rakiplerine göre açık ara kalite farkı, aranan marka oluşu ve çeyrek asrı aşan üstün performansı; iş ahlakı ve alt yapısının sağlamlılığı ile açıklanır.

Müşteri memnuniyetini ön planda tutup en üstün kaliteyi, en uygun fiyatla ve zamanında teslim etmeyi ilke edinen Ay Yücel Gıda; hem sahip olduğu belgelerin; hem de hizmet verdiği perakende satış mağazalarının ve tüketicilerinin kendisine yüklediği sorumluluğun bilincindedir.